kralings zwembad

kralings zwembad

Word Vriend van het Kralings Zwembad!

worddonateur

De Stichting Vrienden van het Kralings Zwembad kan uw financiële bijdrage goed gebruiken! Vanaf 50 euro per jaar bent u Vriend van het Kralings Zwembad. Bij een eenmalige donatie van 1500 euro, verwerft u de status van 'Vriend voor het leven'.

Als Vriend  draagt u bij aan het in stand houden van het Zwembad voor komende generaties. U bent tevens van harte welkom om een keer, of een paar keer, (eea afhankelijk van uw donatie) het zwembad te bezoeken en te komen zwemmen met een introducee. Uw vriendenpas is het toegangsbewijs.

Daarnaast ontvangt U jaarlijks een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over het Zwembad en een korte verantwoording van de activiteiten. Ook zullen wij op deze website het sociaal jaarverslag plaatsen zodat u dit kunt raadplegen.Daarnaast bent u van harte welkom op onze jaarlijkse Donateurs-bijeenkomst die wij organiseren om alle donateurs te bedanken voor hun steun. Uitsluitend oud-leden en oud-zwemkaarthouders van het Kralings Zwembad komen in aanmerking om Vriend van het Kralings Zwembad te worden.

Om Vriend te worden vult u het aanmeldingsformulier in. Wij sturen U vervolgens een donatieformulier toe.

 
 
 

© Copyright Kralings Zwembad