kralings zwembad

kralings zwembad

Word Vriend van het Kralings Zwembad!

worddonateur

Mist U wel eens, als oud-lid van het zwembad, de verkoelende duik? Of het kopje koffie en de tosti bij de lachende bitterbal? En zou u het zwembad graag willen steunen zodat het voor de toekomstige generaties wordt bewaard? Wordt dan Vriend van het Kralings Zwembad!

De Stichting Vrienden van het Kralings Zwembad kan uw financiële bijdrage goed gebruiken. Vanaf 50 euro per jaar bent u Vriend van het Kralings Zwembad. Bij een eenmalige donatie van 1500 euro, verwerft u de status van 'Vriend voor het leven'.

Als Vriend  draagt u bij aan het in stand houden van het Zwembad voor komende generaties. U bent tevens van harte welkom om een keer, of een paar keer, (eea afhankelijk van uw donatie) het zwembad te bezoeken en te komen zwemmen met een introducee. Uw vriendenpas is het toegangsbewijs.

Daarnaast ontvangt u jaarlijks een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over het Zwembad en een korte verantwoording van de activiteiten. Ook zullen wij op deze website het sociaal jaarverslag plaatsen zodat u dit kunt raadplegen.Daarnaast bent u van harte welkom op onze jaarlijkse donateurs-bijeenkomst die wij organiseren om alle donateurs te bedanken voor hun steun.

Uitsluitend oud-leden en oud-zwemkaarthouders van het Kralings Zwembad komen in aanmerking om Vriend van het Kralings Zwembad te worden.Om Vriend te worden vult u het aanmeldingsformulier in. Wij sturen u vervolgens een donatieformulier toe.

Wat voor vriend wilt u zijn?

Voor alle duidelijkheid, en om potentiële Vrienden te kunnen vertellen wat het donateurschap inhoudt, hebben we nog eens op een rijtje gezet wat de bedoeling is van de Vrienden en wat het inhoudt om Vriend te zijn:
Als vriend van het Kralings Zwembad helpt u mee om het unieke Kralingse zwembad in stand te houden voor de volgende generaties en kunt u zelf nog een aantal keer per jaar het zwembad bezoeken.
Er zijn vrienden van verschillend kaliber; 50 euro, 75 euro, 100 euro en vrienden voor het leven. Gerelateerd aan het gedoneerde bedrag kunt u een aantal keer het zwembad bezoeken:

• 50 euro
Deze vrienden kunnen elk seizoen het zwembad twee keer bezoeken, of één keer met een introducee. In plaats van een volwassen introducee kunt u ook uw kleinkind een keertje meenemen naar het zwembad (Wanneer de kleinkinderen zelf lid zijn telt dit uiteraard niet als een bezoek op uw vriendenpas)

• 100 euro
Deze vrienden kunnen elk seizoen het zwembad 5 keer bezoeken. Een introducee telt ook voor een bezoek. Een of twee (klein)kinderen tellen samen voor één bezoek . (wanneer de kleinkinderen zelf lid zijn telt dit uiteraard niet als een bezoek op uw vriendenpas)

• Vriend voor het leven (1500,- euro)
Deze vrienden hebben elk seizoen 5 keer toegang tot het zwembad. Per bezoek kan een introducee of een (klein)kind(eren) worden meegenomen. Als vriend voor het leven krijgt u als dank het schilderij dat Annejole Jacobs speciaal voor het zwembad heeft ontworpen.

Als vriend heeft U de groene Vriendenpas van het zwembad die digitaal geactiveerd is voor het aantal keer zwemmen. Mocht u een extra introducee mee willen nemen dan kunt u eenmalig bij het zwembad een kaartje voor een introducee kopen van 10 euro. Als vriend krijg U  regelmatig nieuws over het zwembad toegestuurd. De stichting Vrienden van het Kralings Zwembad organiseert verder de jaarlijkse vriendenborrel waarvoor u wordt uitgenodigd met een introducee.
Wanneer er vragen zijn kunt u ons bereiken op het volgende mailadres: gnithcits.[antispam].@kralingszwembad.nl. 

 
 
 

© Copyright Kralings Zwembad